Promotia lunii decembrie: BONUS DUBLU la toate pachetele de web hosting

Postat pe: 5 Dec, 2013

In luna decembrie oferim BONUSURI DUBLE la toate pachetele de web hosting. Comanda un abonament pe 6 sau 12 luni si profita de oferta!

La achizitionarea unui abonament pe 12 luni pentru pachetele G3, G5, G10, G20, G30 vei beneficia de 4 luni de servicii gratuite, iar in cazul achizitiei unui abonament pe 6 luni vei beneficia de 2 luni de servicii gratuite. Bonusul la achizitionarea pachetului G1 pe o perioada de 12 luni este de 2 luni de servicii gratuite.

Pentru fiecare pachet de gazduire asiguram suport tehnic si transferul gratuit al site-ului. Oferim solutii performante, avand la baza tehnologia Cloud, aspecte ce ne permit sa garantam un hosting de calitate si un uptime minim al retelei de 99,9%. Administrarea conturilor de web hosting se realizeaza online, prin interfata cPanel.

Consulta pagina dedicata serviciilor de gazduire shared pentru a afla informatii complete cu privire la caracteristicile fiecarui pachet. Bonusurile oferite pentru pachetele comandate in luna decembrie sunt prezentate in sectiunile “BONUS abonament pe 6 luni” si “BONUS abonament pe 12 luni”.

In plus, pentru a te convinge de calitatea serviciilor Gazduire.ro, iti oferim 15 zile gratuite la orice pachet de hosting. Comanda chiar acum un pachet de web hosting si beneficiaza de oferta lunii decembrie!