Sfaturi din partea femeilor specializate in SEO si PPC

Postat pe: 20 Mar, 2015

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita miercuri, 25 martie 2015, de la ora 18:30, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 116 a evenimentului Lumea SEO PPC.

Aceasta editie este dedicata martisorului si femeilor si va fi sustinuta de urmatorii speakeri: Adelina Oprea, Diana Bancu – Performance Media Specialist @ Altex Romania, Alexandra Tanasa – Digital PR si Content Marketing @ Vertify.

Subiectele abordate vizeaza teme variate, in functie de specializarea fiecarei invitate, printre acestea numarandu-se campaniile de Dynamic Search Ads sau procesul de link building prin Digital PR.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare ce se poate plati la fata locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, in valoare de 6,3 euro. Elevii,  studentii si masteranzii pasionati de Industria de Search Engine Marketing au posibilitatea de a participa gratuit la eveniment. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.