7 plug-in-uri pe care magazinul tău online trebuie să le aibă!

plugin-uri_magazin_online

Ai un magazin online creat în WordPress? Atunci probabil ești obișnuit deja cu folosirea plugin-urilor. Totuși, poate că nu le-ai încercat încă pe toate cele recomandate în articolul de astăzi.

Dacă, însă, nu ai un magazin online ci doar ești în procesul de a deschide unul, ai dat peste articolul perfect! Aceste module de WordPress te vor ajuta să ai un magazin online performant de la primul moment de existență al website-ului tău! 

Astfel, descoperă alături de noi cele 7 plugin-uri pe care magazinul tău online trebuie neapărat să le aibă, pentru a putea avea parte de trafic pe site și conversii!

Tawk.to

Motto-ul acestui plugin este ”Message your customers, they’ll love you for it” – iar noi suntem de acord. Tawk.to reprezintă un plugin foarte ușor de instalat pe magazinul tău online, dar care le va oferi clienților tăi oportunitatea să intre în contact direct cu tine.

Partea cea mai bună a acestui plugin? Este gratuit! Îl poți instala oricând pe magazinul tău online, în doar 30 de secunde! 

My Sticky Elements

Încă un plugin care are și versiunea gratuită! Știm că la început este mai greu pentru o afacere să arunce cu banii pe diferite instrumente pe care nu le înțelege. Astfel, îți recomandăm My Sticky Elements pentru un plugin care îți face pagina de contact mult mai aspectuoasă, printr-un formular ce plutește, împreună cu alte funcționalități foarte folositoare!

YoastSEO

Care este strategia ta de optimizare a motoarelor de căutare? Cum îți alegi meta-titlul articolelor sau meta-descrierea acestora? Ești de fiecare dată atent să introduci cuvântul cheie în fiecare subtitlu, în primele 100 de cuvinte și în call-to-action? Partea bună la un plugin ca YoastSEO este că te ajută foarte tare să îți automatizezi procesul de SEO, în timp ce te asiguri că nu mai uiți să faci schimbările necesare pentru fiecare articol în parte.

WooCommerce

Poate că ți se pare ciudat că abia pe poziția 4 apare WooCommerce, însă nu am făcut un top al plugin-urilor. Totuși, WooCommerce, dacă ar fi un top, ar trebui să fie primul plugin de care ai nevoie atunci când îți faci magazinul tău online. Fără el, un website creat în WordPress nu va deveni niciodată un magazin online. 

Funcționalitățile oferite de WooCommerce sunt multiple – noi te invităm să le descoperi singur, deoarece ne-ar trebui un articol să le înșiruim pe toate! 

Akismet

Știi acel moment când tocmai ai postat un nou articol, iar comentariile de tip spam împânzesc acel articol? Acele comentarii îți vor pune clienții într-un pericol destul de mare. Astfel, te sfătuim să îți instalezi Akismet – acest modul va filtra prin toate comentariile magazinului tău online și va bloca comentariile care nu sunt potrivite pentru website-ul tău!

UpdraftPlus

Știi deja, dacă-ți construiești un magazin online, că o să ai nevoie de backup constant al site-ului tău, ca să nu te trezești într-o zi fără munca ta.Astfel, folosește UpdraftPlus pentru a avea certitudinea că website-ul tău scapă de atacuri cibernetice sau, dacă acestea se întâmplă, că ești asigurat!

Elementor

În ultimul rând, am vrea să-ți recomandăm Elementor. Acesta este un plugin care o să transforme toată experiența de creare a unui magazin online cu ajutorul WordPress. Cu peste 8 milioane de website-uri create cu ajutorul Elementor, poți să te bazezi și pe testimonialele care spun că este, cu adevărat, un instrument care îți va transforma toată experiența de creare a site-ului web! Cu funcționalitățile drag&drop, poți face magazinul online fără să știi cod! 

Tu pe care dintre aceste plugin-uri le foloseai deja? Lasă-ne un comentariu cu răspunsul tău!

You May Also Like

About the Author: Eduard P