7 plugin-uri pentru SEO-ul website-ului tău

7-pluginuri-pentru-SEO-website

Cât de multă atenție acorzi optimizării motoarelor de căutare pentru site-ul tău web? Știai că 53% din traficul website-urilor vine din căutări organice? Dacă ai nevoie de oameni noi pe site-ul tău web, folosirea SEO cu atenție și profesionalism îți va aduce noi utilizatori și, cine știe, poate chiar clienți!

Pentru a începe aplicarea unei strategii SEO, ai nevoie de anumite instrumente, deoarece optimizarea motoarelor de căutare este un concept în constantă schimbare, iar aceste instrumente te vor ajuta să ții pasul. Totuși, nu poți implementa o strategie dacă nu ai un site web. Pe Găzduire.ro găsești domeniu și hosting pentru primul tău site web, la prețuri avantajoase!

Astfel, în articolul de astăzi vom discuta despre 7 plugin-uri WordPress care te vor ajuta să-ți duci strategia SEO la bun sfârșit!

Yoast SEO

yoast-seo

Yoast SEO este cel mai cunoscut plugin din sfera optimizării motoarelor de căutare de pe WordPress. Peste 300 de milioane de descărcări și titlul de ”Cel mai descărcat plugin SEO” arată că utilizatorii WordPress (care știm deja că nu-s puțini) preferă acest plugin.

Totuși, ce știe să facă? Din toate beneficiile pe care Yoast SEO ți le aduce, despre care am putea face un articol întreg, o să menționăm doar câteva:

  • Sugestii de link-uri interne
  • Rapoarte concentrate pe cuvinte cheie
  • Instrument de analizare a paginilor și a conținutului
  • Crearea sitemaps-urilor XML

All in One SEO Pack

all-in-one-seo

Un alt favorit al utilizatorilor WordPress, All in One SEO Pack este considerat de către utilizatorii și cunoscătorii platformei WordPress ca fiind un plugin plin de multiple funcționalități extrem de folositoare pentru site-ul tău web:

  • Suport Google Analytics
  • API built-in, pentru a integra mai bine propriul site
  • Integrare cu site-uri de eCommerce precum Shopify
  • Optimizare automată a blogurilor și meta-tagurilor

Semrush

SEMRush

Deși nu este un plugin atât de complet precum celelalte două deja analizate, susținem că Semrush are un loc al lui extrem de folositor pentru oricine face SEO, acela fiind cuvintele cheie!

Cu ajutorul Semrush poți găsi cuvinte cheie organice și să încerci să rankuiești pentru acestea. De asemenea, instrumentul ”Writing Assistant” îmbunătățește overall conținutul tău prin anumite sugestii sau corecturi!

W3 Super Cache

Acest instrument este construit chiar de compania responsabilă pentru platforma WordPress, deci calitatea pe care o propune este una crescută!

W3 Super Cache se ocupă de menținerea cache-ului site-ului tău, crescând viteza acestuia și asigurându-se că șterge fișierele de care nu ai nevoie pe site!

Media File Renamer

media-file-renamer

Când ai sute de poze pe website-ul tău și vrei să le redenumești, pentru ca motoarele de căutare să le indexeze mai bine, procesul poate dura ore bune și îți poate mânca destul de mulți nervi.

Cu plugin-ul Media File Renamer poți să redenumești toate pozele extrem de repede, acestea fiindu-ți prezentate printr-un dashboard foarte ușor de înțeles și urmărit!

Autoptimize

Indiferent de hosting provider-ul tău, Autoptimize este un plug-in extrem de folositor în cazul site-urilor care au nevoie de viteză de upload cât mai mare. 

Acesta îți optimizează bazele de date, șterge cache-ul site-ului tău și se asigură că nu ai diferite script-uri care rulează în gol pe site! Aceste schimbări pot crește viteza site-ului cu până la 30%!

Monster Insights

monster-insights

Trebuia să vorbim, în final, și de un tool pentru cei mai analitici, care vor să vadă cât de bine funcționează strategia lor SEO. MonsterInsights are peste 85 milioane de instalări, fiind foarte ușor de instalat! Dacă ești curios de tendințele în marketing digital și vrei să ai mai mult succes cu strategia ta de promovare, citește articolul nostru aici!

Această aplicație îți spune exact cum au ajuns utilizatorii pe site-ul tău și te ajută să vezi dacă strategia ta de SEO dă roade! De asemenea, poți vedea ce fel de conținut preferă utilizatorii tăi, în funcție de datele livrate!

Am construit 4 pachete de hosting speciale pentru tine și website-ul tău, la prețuri care acoperă orice nevoie! Dă click aici și vezi oferta noastră aniversară!

You May Also Like

About the Author: Blugento Marketing