Alegerea cuvintelor cheie in SEO si PPC

O noua editie a evenimentului Lumea SEO PPC va avea loc joi, 30 octombrie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest. In cadrul acestei editii se va discuta despre alegerea cuvintelor cheie, din perspectiva SEO si PPC: cum alegi cele mai profitabile cuvinte cheie, cum ajustezi lista cuvintelor cheie vizate, ce cuvinte sa elimini, cum monitorizezi traficul, care este impactul cuvintelor cheie in optimizarea unui site, care sunt cuvintele cheie de evitat in cadrul campaniilor PPC si ce strategie ar trebui sa urmezi intr-o lume de tipul “Not provided”.

Speakerii editiei cu numarul 106 sunt: Robert Trandafir, Manager Marketing Online & Cofondator la GreatSEM, Daniel Ene – Agile Media si Catalin Macovei – Moloso.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. La intalniri participa profesionisti in SEO si PPC, dar si persoane interesate de domeniu. Studentii si elevii pasionati de industria de Search Engine Marketing pot participa gratuit la eveniment, prin prezentarea carnetului de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire