Aniversam 10 ani de activitate cu oferte speciale

In luna august aniversam 10 ani de activitate, iar cu aceasta ocazie dorim sa multumim tuturor clientilor nostri.

Povestea brandului Gazduire.ro incepe la 10 august 2004, avand la baza o echipa profesionista si o infrastructura performanta, capabile sa garanteze oferirea unor servicii de web hosting de cea mai buna calitate.  In toti acesti ani, eforturile echipei s-au indreptat catre imbunatatirea nivelului de calitate, in concordanta cu noutatile din domeniu, ajungand ca la momentul actual sa devina unul dintre promotorii tehnologiei Cloud in industria de hosting din Romania.

La Gazduire.ro  se ofera garantia unei experiente pozitive, intreaga echipa asigurandu-se ca toti clientii sunt 100% multumiti. Calitatea serviciilor de hosting este confirmata de site-uri de succes din Romania precum: okazii.ro, myjob.ro, trafic.ro, ziare.com, librabank.ro, velpitar.ro, efin.ro, transfer.ro, dar si de alti clienti care au ales sa foloseasca aceste servicii inca din anul 2004.

Aniversarea celor 10 ani de activitate este ocazia potrivita pentru a rasplati fidelitatea cu 10 ani de hosting gratuit, marele premiu fiind acordat clientului care detine cel mai vechi pachet de web hosting activ, fiind alaturi de Gazduire.ro inca din 2004. Alte premii vor fi acordate prin tragere la sorti, in data de 11 august 2014, iar clientii castigatori vor primi cate un an de hosting gratuit.

De asemenea, am pregatit o serie de cadouri si pentru cei care doresc sa achizitioneze pachete de hosting sau sa inregistreze domenii web, ofertele fiind valabile in luna august. Astfel, clientii primesc 10 luni de servicii gratuite la comanda oricarui pachet anual de hosting, 10 ani de hosting asigurat la alegerea pachetului aniversar si  reduceri de pana la 50% la inregistrarile de domenii. Pentru informatii suplimentare, vizitati pagina promotiei.

You May Also Like

About the Author: gazduire