Ar-Medica – un eveniment pentru sanatate sustinut de Gazduire.ro

In perioada 4-6 noiembrie 2010 vom fi prezenti la Ar-Medica– targul international de medicina, aparatura medicala, aparatura de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe.

Gazduire.ro este partener al evenimentului si vine in sprijinul medicilor din Romania, oferind participantilor un domeniu .com, .info, .net, .org la achizitionarea oricaruia dintre pachetele de hosting G3 si G5.

De asemenea, pentru ca este important sa detii un site, sa fii prezent in mediul online, Gazduire.ro ofera si expozantilor un discount de 15% pentru orice pachet de hosting mai mare de G1.

Evenimentul va avea loc la ExpoArad International si va reuni peste 130 de firme reprezentand producatori, importatori si distribuitori din tara şi strainatate.

Aici vei putea sa :

  • …analizezi ultimele noutati in domeniu, imbunatatirile aduse aparaturilor medicale ;
  • …participi la conferinţe tematice organizate în colaborare cu Colegiul Farmacistilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti si Ordinul Asistentilor Medicali şi Moaselor din Romania, în vederea obţinerii de ore de educaţie medicala continuă şi ore de educaţie profesională continuă, necesare continuării activitatii.
  • …asisti la prezentari de firme si produse, demonstratii practice.

Cine vine ?

Vor fi prezenti:

  • dr. Viorica Gabrian, medic dermatolog,
  • dr. Lucian Horhota, medic primar ATI
  • dr. Rodica Cristina Radu, medic specialist
  • dr. Elena Cristina Badea, anestezie si terapie intensiva
  • dr. Anne-Marie Dana Seserman, medic stomatolog.

In decursul celor 16 ani de activitate, evenimentul anual a reusit sa stranga tot mai multe firme participante, iar anul trecut numarul vizitatorilor specialisti a depasit cifra de 5000 de participanti.

ArMedica s-a transformat in ultimii ani intr-un eveniment de talie internationala si un  punct de reper pentru sfera medicala din tara noastra. Detalii aici.

Va asteptam cu drag la eveniment!

You May Also Like

About the Author: gazduire