Conversii si uzabilitate din perspectiva SEO si PPC

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va asteapta luni, 24 noiembrie 2014, de la ora 18:30, in Impact HUB Bucharest, la editia cu numarul 108 a evenimentului Lumea SEO PPC pentru a discuta despre conversii si uzabilitate din perspectiva SEO si PPC .

Specialistii invitati la aceasta editie vor oferi informatii despre cum convertesti vizitatorii in clienti, cum fidelizezi o persoana din momentul in care a intrat pe site-ul tau, cum asiguri vizitatorilor o experienta placuta pe site si despre impactul acestor aspecte pentru SEO si PPC.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. La intalniri participa atat profesionisti in SEO si PPC, cat si alte persoane interesate de domeniu.  Elevii si studentii pasionati de Search Engine Marketing sunt scutiti de taxa de intrare, prin prezentarea carnetului de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire