Cum poti obtine increderea clientilor tai?

Pana in momentul in care nu se interactioneaza cu produsul tau, oamenii nu pot fi siguri ca ceea ce le oferi tu are valoare. Website-ul tau trebuie sa ofere raspunsul la problemele consumatorilor. Inainte de a te gandi sa le vinzi ceva, trebuie sa te gandesti la experienta pe care le-o oferi.

Traim intr-o era a consumerismului, la tot pasul suntem nevoiti sau mai degraba interesati sa cumparam orice. De multe ori avem atatea optiuni de a alege, incat e greu sa crezi promisiunile unui anumit brand. Majoritatea detinatorilor de afaceri online investesc resurse considerabile in a oferi servicii de cea mai buna calitate. Insa e suficient doar atat? Prin ce modalitati pot acestia sa castige increderea consumatorilor?

Designul – prima data ei interactioneaza cu designul, ceea ce le demonstreaza ca v-ati implicat suficient in a le oferi o interfata pe placul lor. In urma unor cercetari ale Universitatii Stanford, s-a descoperit ca mai mult de 46% dintre oameni au ales designul ca motiv principal in a decide daca un website e credibil sau nu. Un procent destul de mare nu-i asa?

Comunicarea – comunicati prin orice modalitati cu potentialii vostri clienti sau cu cei fideli, aratati-le faptul ca sunteti acolo pentru ei si ca puteti sa le rezolvati orice problema. O modalitate prin care puteti comunica in timp real e optiunea de online chat.

Acorda atentie sectiunei “despre noi“ si datelor de contact, acestea fiind esentiale in a te prezenta consumatorilor transparent.

Respecta promisiunile facute –  grija ta pentru nevoile clientilor si interesul acordat oferirii celor mai bune servicii, va fi apreciat si usor de observat.

Insa doar aceste aspecte, nu va garanteaza succesul in fata consumatorilor. Ei au nevoie de mult mai mult. Au nevoie de tine sa iti respecti promisiunile in totalitate. Cum poti face asta?

Ganditi-va la alegerea unor servicii de gazduire web si la cum pot acestea imbunatati experienta vizitatorilor pe site.

In primul rand SECURITATEA e un factor esential. Studiile bazate pe loialitatea marcii, arata ca aproape 25% dintre consumatori au incredere intr-un brand deoarece acesta le ofera o siguranta a datelor si le protejeaza informatiile personale. Avand certificat SSL e mult mai usor sa convingi consumatorii ca pot face cumparaturi online in siguranta.

VITEZA de incarcare a site-ului determina daca vizitatorii vor mai ramane pe site, fiind un element esential pe care trebuie sa il luati in considerare. Orice minut in care site-ul tau nu e online va poate afecta reputatia, in acestv caz Gazduire.ro va asigura un uptime de 99.9%.

SUPORTUL TEHNIC. Ai nevoie de un serviciu de hosting care sa iti raspunda la solicitari in cel mai scurt timp. E normal sa ai nevoie de ajutor, tocmai de aceea e bine sa stii ca poti apela cu incredere la echipa de suport tehnic oricand, pentru ca site-ul sa functioneze optim in orice situatie. Lucrand cu un furnizor de hosting de incredere, performanta website-ului tau nu va fi afectata.

Cu siguranta, v-ati dat seama ca o relatie bazata pe incredere nu se construieste intr-o zi, va poate lua luni sau ani pana cand veti obtine acest lucru. Insa ideea e sa nu renuntati in a oferi website-ului dvs. atributele necesare pentru a functiona in cele mai bune conditii. Consistenta este cheia, si acesti pasi mici va vor aduce mai aproape de potentialii vostri clienti sau vor intari relatia cu actualii vostri clienti. Clientii cu adevarat multumiti de serviciile oferite si de modul in care tu le oferi acele servicii, aduc valoare business-ului. Implicit acestia se vor intoarce de fiecare data cand mai doresc un raspuns la nevoile lor si vor aprecia efortul depus. In acel moment ati reusit sa faceti un pas in construirea unei relatii din care ambele parti au de castigat.

You May Also Like

About the Author: gazduire