Cum sa previi oprirea website-ului tau?

Cand detineti o afacere online, fiecare secunda conteaza pentru dvs. Indiferent de ce moment al zilei sau al noptii este. Timp de inactivitate inseamna bani pierduti. Clientii nu au timp de pierdut. Timpii de nefunctionare va vor afecta optimizarea SEO, vor amplifica ratele de respingere, va vor murdari reputatia companiei, va vor costa vanzari si venituri prin pierderea clientilor fideli sau cei potentiali. Site-urile web care sunt in mod repetat inaccesibile, nu sunt capabile sa ofere servicii clientilor si mai ales sunt o nenorocire pentru multe afaceri online.

Care sunt motivele pentru care site-ul dvs. web ar putea sa se blocheze sau sa nu mai functioneze si cum puteti remedia si evita aceste situatii?

–          Atacuri de securitate – amenintarile hackerilor sunt frecvente si fie ca sunt initiate de roboti sau oameni reali pot compromite si accesa site-uri web in orice moment. Dacă site-ul dvs. web este vulnerabil, robotul va poate accesa codul si va poate descarca site-ul intr-o clipa. Robotii sunt nediscriminabili si vor elimina primul site web la care au acces. Cresteti securitatea. Incercati sa va securizati site-ul cat mai mult posibil.

 

–          Suprasolicitare server – atunci cand incarcarea unui server depaseste capacitatea resurselor sale de a face fata traficului, apar defectiuni si site-ul va avea de suferit. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti upgrade la un pachet de gazduire mai mare daca se intampla ca gazda web sa va limiteze utilizarea resurselor. Exista si situatii in care trebuie sa efectuati intretinerea serverului, insa acestea trebuie temporizate si monitorizate cu atentie.

 

–          Probleme de codificare – site-ul dvs. se poate prabusi in momentul in care faceti modificari la codul site-ului si poate ati modificat ceva incorect. Uneori acestea sunt usor de modificat si pot fi inlocuite cu o versiune de rezerva a site-ului sau poate fi nevoie de revizuiri mai amanuntite. Lucruri precum link-uri moarte sau utilizarea excesiva a redirectionarilor pot provoca incetiniri ale site-ului si pot duce la instabilitate, asta insemnand ca serverul are nevoie de resurse suplimentare.

 

–          Erori de plugin – problema utilizarii pluginurilor poate fi ca dezvoltatorul pluginului sa fie diferit de dezvoltatorul site-ului si codul dvs. este de asemenea diferit si uneori pot crea conflicte si probleme de codare. Cand actualizati o tema sau un plugin, noua versiune trebuie sa fie compatibila cu versiunea dvs. de WordPress (sau alt CMS) si tehnologia utilizata de serverul dvs. gazda. Efectuati backup-uri periodice, asigurati-va ca pluginurile sunt activate in mod regulat pentru a evita situatiile in care site-ul va fi indisponibil.

 

–          Probleme din cauza hostingului – Cresterea traficului poate fi o problema daca furnizorul de gazduire nu poate face fata cerintelor, cresterii traficului si nu are spatiu sau latime de banda adecvata. Companiile de gazduire fara functionalitati care pot satisface nevoile site-ului sunt mai susceptibile in a va provoca probleme de nefunctionare. Analizati cu mare atentie optiunile si puneti-va increderea intr-un provider de hosting de incredere cu servicii premium incluse.

 

–          Probleme cu expirarea domeniului – reinnoirea domeniului este un proces simplu. Evitati situatiile neplacute in care domeniul dvs. nu va fi activ si site-ul dvs. nu va fi disponibil clientilor.

 

–          O solutie poate fi alegerea unor servicii de monitorizare 24/7. In acest sens veti scapa de stres si de grija ca site-ul dvs. poate avea timpi de inactivitate. Nu va doriti experiente generale negative pentru vizitatorii dvs.

Fiecare site web va experimenta intreruperi la un moment dat pe parcursul experientei online. Fiti precauti si luati in considerare masuri de rezerva daca site-ul dvs. va ceda vreodata. Scopul unui site web este de a functiona in mod fiabil. Multe dintre solutiile prezentate pot ajuta la prevenirea perioadelor de nefunctionare, tineti minte ca in lumea digitala de astazi exista o solutie pentru aproape orice.

Gasiti un provider de hosting web pe masura asteptarilor, alegerea potrivita va poate absolvi de timp si costuri nedorite. Trebuie sa alegeti un partener puternic pentru infrastructura dvs. Pentru multi intreprinzatori un website e platforma principala sau singura modalitate de a comunica cu clientii si audienta lor. Contactati-ne astazi! Avem expertiza si infrastructura potrivite pentru a va asigura un site functional tot timpul.

You May Also Like

About the Author: gazduire