Discutii despre Social Media Marketing la editia aniversara Lumea SEO PPC

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va asteapta joi, 31 iulie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia cu numarul 100 a evenimentului Lumea SEO PPC pentru a discuta despre tacticile folosite in campaniile de Social Media Marketing, despre tipuri de licitare, metrici de engagement, LOX, reach block, update-uri si alte categorii de indicatori care contribuie la setarea si evaluarea campaniilor.

Speakerii de la editia aniversara sunt: Aneta Plesa – Online Marketer la Kondiment, Alex Gavril – Creative Engineer la Promocrat, Ana Maria Constantinescu – Social media & e-reputation Freelancer.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Studentii si elevii pasionati de industria de Search Engine Marketing pot participa gratuit la eveniment, prezentand la intrare carnetul de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire