Domeniile bune sunt deja luate. Sau sunt in Bursa de domenii

De multe ori, cand crezi ca ai gasit domeniul perfect pentru site, afli ca e deja inregistrat. Iar cand ai domenii web sau siteuri de vanzare, nu e usor sa obtii preturi corecte. Pentru astfel de situatii, iti recomandam Bursa de domenii, serviciul prin care poti negocia si incheia cele mai avantajoase tranzactii cu domenii si siteuri.

Iata doar 3 motive pentru care ar trebui sa vizitezi chiar acum Bursa de domenii:

1. Afacerea ta poate sa creasca daca este sustinuta de un domeniu bun
Stii deja ce avantaje iti ofera un domeniu bun in motoarele de cautare. Si daca vrei sa cumperi, Bursa de domenii iti pune la dispozitie in acest moment peste 1800 de domenii de vanzare. Lunar sunt adaugate sute de domenii si siteuri noi.

Ai posibilitatea sa alegi domenii scurte, usor de retinut, domenii mai vechi de 10 ani sau domenii care contin cuvinte cheie importante pentru Google.

In plus, in Bursa de domenii gasesti in acest moment 19 domenii premium: seifuri.ro, clubdacia.ro, matrimoniale.ro, celebritati.ro, anticariat.ro, logan.ro, chirii.ro, dobanzi.ro, mar.ro, motociclisti.ro, atractii.ro, riders.ro, cote.ro, gadgeturi.ro, ghidcariera.ro, serials.ro, statistici.ro, depozitebancare.ro.

2. Vinzi domenii web si siteuri in siguranta, cu taxa de listare zero
Daca te gandesti sa vinzi un domeniu sau un site, ai sanse mari sa gasesti un cumparator care sa iti ofere un pret corect. Este important de retinut ca taxa de listare este zero, indiferent de numarul de domenii sau de siteuri pe care vrei sa le vinzi.

3. Tranzactii sigure prin serviciul Escrow
Bursa de domenii foloseste sistemul Escrow la efectuarea platilor. Daca vinzi un domeniu/site, ai garantia ca iti primesti banii la incheierea tranzactiei, iar daca esti cumparator ai siguranta ca suma iti este returnata atunci cand, din diverse motive, tranzactia nu se finalizeaza. Vanzatorii si cumparatorii beneficiaza de asistenta personalizata, oferita de consultantii Bursei de domenii.

Gazduire.ro iti recomanda Bursa de domenii pentru a incheia tranzactii avantajoase in deplina siguranta.

You May Also Like

About the Author: gazduire