Motivele pentru care intampini probleme in accesarea site-ului

Una dintre metodele cele mai folosite pentru a “sparge” un site este aceea de a incerca accesul prin bruteforce Adica un program incearca sa se conecteze automat la ftp folosind un anumit user, de exemplu userul “mihai” si o lista lunga de parole predefinite (cele mai folosite parole le poti gasi aici ).

Pentru a te proteja, in momentul in care depistam (automat) multe incercari de login pe ftp sau pe mail cu user + parola gresita, blocam accesul acelui IP la site-ul tau.

Se poate intampla ca si tu sa gresesti in mod repetat userul si parola la e-mail/ftp si atunci sa intri in acest filtru si sa primesti mesajul de eroare – site-ul nu poate fi accesat.

Problema se rezolva simplu: contactezi unul dintre colegii de la tehnic prin chat sau prin e-mail la support@gazduire.ro, care sa contina datele afisate in mesajul de eroare – server si adresa ta de IP si te va ajuta sa-ti rezolvi problema si sa ai acces cat mai rapid la site-ul tau.
De obicei, timpul mediu de raspuns este sub 15 minute, in timpul programului, iar noaptea de cateva ore..

IMPORTANT

  • Site-ul este inaccesibil doar de pe IP-ul tau, in situatia de mai sus. Toti cei care cauta site-ul il pot accesa normal.
  • Am ales aceasta masura de securitate pentru a te proteja pe tine si informatiile (site, e-mailuri,etc) pe care ni le-ai incredintat.

You May Also Like

About the Author: gazduire