Gazduire.ro continua seria premiilor oferite la evenimentul HotSeat

Asa cum v-am obisnuit, vom fi prezenti si luna aceasta la evenimentul HotSeat si vom oferi un premiu special  constand in servicii de web hosting.

Editia 5 a evenimentului HotSeat va avea loc joi, 10.07.2014, ora 19:00, la Hotel Europa Royale si va oferi o sesiune de consultanta gratuita, cu prezentarea strategiilor necesare pentru a atinge performanta in mediul online.

In cadrul acestei editii se va organiza si o tombola, iar in urma inscrierii, participantii vor avea sansa de a castiga un pachet de web hosting, pentru o perioada de un an. Premiul constand in pachetul G5 are urmatoarele caracteristici: 5 GB spatiu HDD, 5 domenii gazduite, 5 baze SQL, trafic lunar neliminat si adrese de email nelimitate. Regulamentul concursului este disponibil aici.

Specialistii prezenti la editia cu numarul 5 sunt: Mihai Aperghis – SEO (Search Engine Optimization), Cornel Coman – PPC (Pay-per-click marketing), Vlad Mocanu – Design, George Maicovschi – Development, Alex Gavril – Social Media. Invitatul special, Ciprian Borodescu de la Appticles.com, va oferi informatii utile despre modul in care mediul mobil va schimba web-ul.

Accesul participantilor este gratuit. Inscrie-te acum pentru a castiga auditul si premiul oferit de Gazduire.ro!

You May Also Like

About the Author: gazduire