Gazduire.ro sustine evenimentul TeCOMM

In perioada 7-8 mai, Bucuresti devine capitala comertului online prin evenimentul TeCOMM, organizat la Hotel Crowne Plaza****. In cele doua zile ale conferintei, ecommerce va fi cuvantul de ordine, analizat din toate unghiurile, iar specialistii in comertul online vor prezenta solutii practice si idei inovative pentru afacerile online.

Gazduire.ro, in parteneriat cu TeCOMM, va invita sa participati la eveniment pentru a afla tendintele 2015 in ecommerce, modele de business, modalitati de finantare, optimizare si eficientizare a costurilor, workshopuri tehnice din comertul online, toate acestea de la unii dintre cei mai importanti specialisti internationali in vanzari online din Marea Britanie, Germania, Polonia, Rusia, Cehia şi Olanda.

TeCOMM in cifre

150 de speakeri si 1200 de participanti sunt cifrele care caracterizeaza experienta TeCOMM in primele 5 editii. TeCOMM organizeaza anul acesta prima editie din Bucuresti, ajungand sa puncteze de la infiintare patru orase importante din tara: Bucuresti (7-8 mai 2015), Cluj-Napoca (29-30 octombrie 2015, editia a 5-a), Timisoara (editia 1) si Iasi (6 noiembrie 2015, editia a 2-a).

Prima zi – 7 mai: Conferinta generala si RoMagento

Prima zi de conferinta este dedicata dezbaterilor si prezentarilor, iar in paralel va alea loc  RoMagento, un eveniment dedicat developerilor de magazine online care folosesc platforma Magento. Scopul acestei conferinte este de a permite dezvoltatorilor si furnizorilor de a se intalni si a obtine cele mai recente insight-uri pe acest segment.

Ziua 2 – 8 Mai: Workshopuri si Markday

A doua zi de conferinta este dedicata workshopurilor si studiilor de caz: 12 workshopuri in 2 sali paralele pentru cei interesati de SEO, optimization, CRO, analytics, conversii, logistica si trademark si alte 6 workshopuri dedicate specialistilor  in marketing digital in cadrul MarkDay.

Inscrierile la TeCOMM  se fac pe http://bucharest.tecomm.ro/ unde gasiti lista speakerilor confirmati  si agenda completa a fiecarei zile. Puteti achizitiona un bilet la pret redus, daca va inscrieti din timp!

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events. Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, IT si antreprenoriat. Portofoliu nostru contine conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Architecture Day, ARThitecture, Cluj Sales, Cluj Insurance Forum dar si workshopuri si seminarii. Libero Events organizeaza de doua ori pe an si targul de turism Touristica.

You May Also Like

About the Author: gazduire