Gazduire.ro sustine industriile de retail si FMCG

Gazduire.ro sustine anul acesta cea de-a VII-a editie a Trade Round Table Magazinul Progresiv.

Trade Round Table este un eveniment dedicat furnizorilor si comerciantilor de bunuri de larg consum in cadrul caruia sunt discutate schimbarile aparute in comportamentul de cumparare si consum al romanilor, in ultimii doi ani, precum si modalitatile prin care comerciantii si furnizorii s-au adaptat acestora.

Schimbarile dramatice in comportamentul de consum din ultimii doi ani au testat din plin capacitatile de reactie rapida ale actorilor din retail si FMCG. Fie ca si-au redus gamele de produse, si-au revizuit sortimentatiile, s-au repozitionat din punct de vedere al preturilor sau au intensificat activitatile promotionale, prin toate aceste actiuni au fost puse fundamentele unui mediu de business complet modificat. Cine va fi pregatit sa faca parte din el? Cum se va mentine echilibrul intre obiectivele pe termen lung si nevoia de adaptare rapida, pe termen scurt? Pana unde se va proteja profitabilitatea intr-o economie fara crestere si intr-un mediu competitiv si mai agresiv?

Daca vrei sa afli raspunsul la toate raspunsurile de mai sus: atunci ar trebui sa iti rezervi timp in agenda pe 21 octombrie, pentru a putea participa la Trade Round Table. Vorbitori prestigiosti din Romania si din strainatate, reprezentanti ai celor mai mari companii de retail, FMCG si cercetare de piata, sunt provocati sa raspunda acestor intrebari, sa-si imagineze si sa discute scenarii posibile de dezvoltare a comertului alimentar in tara noastra in viitorul apropiat.

Comerciantii si producatorii sunt invitati sa-si impartaseasca experientele, ideile si actiunile care i-au ajutat sa mearga inainte, printr-un dialog onest, deschis si constructiv – o excelenta sursa de invataminte care sa ajute la intelegerea mai profunda a noului context de business si la identificarea oportunitatilor care se ivesc intr-o perioada de schimbare.

Pentru a vedea lista completa a speakerilor invitati la TRT, accesati http://trt.ro

You May Also Like

About the Author: gazduire