Gazduire.ro @Visualtart Challenge

Vineri seara, 26 noiembrie, am fost prezenti la evenimentul de premiere a castigatorilor Visualart Challenge.

Visualart Challenge este o competitie de arta si design 2D/3D aflată la a doua editie. De aceasta data, participantii au fost provocati să expime conceptul de viteza in orice forma de arta: de la pictura, sculptura, colaj si pictura digitala, pana la grafica 3D, film sau animatie.

In cadrul serii de premiere, lucrarile inscrise in competitie puteau fi vazute inca de la intrarea in Garage Hall. Pentru cei care nu au trecut vineri prin zona, la intrare statea de paza un rechin – BMW, una dintre lucrarile participantilor, declarata si marea castigatoare.

Castigatorii competitiei au fost:

  • locul 1 – Alexandru Mirea, cu lucrarea Rechinul
  • locul 2 – Alex Ciocotisan, cu lucrarea Speed Factor 2
  • locul 3 – Vladimir Teneslav, cu lucrarea Urban.

Atmosfera a fost una de petrecere intre prieteni. Se pare ca workshop-urile organizate de luni pana joi au facut mai mult decat de a aduce know-how, i-au si imprietenit pe participanti intre ei.

După premierea celor trei castiatori si dupa vizionarea lucrarilor care le-au adus cele trei premii, Gazduire.ro a avut un moment dedicat. Am premiat creativitatea artistilor castigatori si le-am oferit un pachet de hosting G30, pentru a-i ajuta să-si exerseze creativitatea si în mediul online.

De ce am fost parteneri la Visualart Challenge? Pentru că a fost organizat de profesionisti interesati sa ajute tinerele talente, fara sa ceara ceva in schimb, poate doar atitudine proactiva din partea lor.

Ne-am dorit sa venim in ajutorul lor incurajand participantii de la Visualart Challenge sa-si prezinte arta in mediul online, oferindu-le pachetul de hosting, care le va permite sa-si dezvolte proiectele de design online si sa-si creeze un portofoliu care sa-i recomande pe termen scurt si lung.

Am plecat de la Garage Hall cu noi prieteni si cu mandria că sustinem tineri talentati, care vor avea mari rezultate, tocmai pentru ca cineva s-a dovedit interesat de debutul si posibilitatea lor de a creste.

You May Also Like

About the Author: gazduire