Haideti sa sprijinim magazinele online romanesti! Participa si tu la Studiul Comert Electronic 2010 powered by GPeC

Daca va mai amintiti, undeva prin octombrie 2008, Link 2 eCommerce, organizatorii Galei Premiilor eCommerce (GPeC), unde Gazduire.ro a fost partener, a realizat un studiu national, la solicitarea ANCOM, dedicat pietei de comert electronic.Intre timp a intervenit criza si in mediul online, iar datele si rezultatele obtinute in 2008 sunt mai putin relevante azi. Prin urmare, de ieri, 6 decembrie pana pe 15 ianuarie 2011 organizatorii GPeC deruleaza un studiu national, care are ca scop actualizarea studiului din 2008, privind dezvoltarea comertului electronic din Romania. Rezultatele studiului din 2008 aici. Pentru a afla ce s-a schimbat din 2008 pana azi, au realizat un chestionar care contine aproximativ 70 de intrebari – mare parte din ele sunt identice cu cele din 2008, tocmai pentru ca scopul studiului este si de a compara rezultatele din 2010 cu cele din 2008. Chestionarul se adreseaza consumatorilor si poate fi accesat pe www.studiucomertelectronic.ro pana pe 15 ianuarie 2011.

Rezultatele studiului vor fi publicate gratuit, sub forma de executive summary, in luna martie 2011.

Magazinele online care vor sa devina partenere sau site-urile care doresc sa ajute la mediatizarea studiului, pot lua legatura cu Andrei Radu la andrei.radu@linkmagazine.ro, asa cum am facut si noi, tocmai pentru ca stim ca e important sa cunoastem perceptia pe care o au consumatorii astazi, in mediul online.

Pentru timpul acordat raspunsului la chestionar, care nu e mai mare de 15 minute, organizatorii GPeC s-au gandit sa le dea sansa celor care il completeaza integral sa castige, prin tragere la sorti*, unul dintre premiile oferite de magazinele online partenere. Valoarea premiilor oferite de sponsori (magazinele online) se ridica, dupa primele doua zile, deja la peste 5.400 de lei, urmand sa creasca si sa fie updatata periodic.

Gazduire.ro va oferi, prin tragere la sorti, un cont de gazduire G1, pentru un an, unuia dintre respondenti.

Acest premiu nu va mai fi oferit pentru completarea chestionarului.

Update 13 decembrie: pana acum, valoarea totala a premiilor oferite pentru completarea chestionarului este de 10 248 lei.

*Tragerea la sorti pentru a decide cine sunt castigatorii premiilor oferite de sponsorii studiului se va face pe 20 ianuarie 2011, iar lista castigatorilor va fi facuta publica pe site-ul studiului.

You May Also Like

About the Author: gazduire