Inca nu am un website, e prea tarziu pentru a lansa unul? 

In ziua de azi, majoritatea afacerilor au un website, insa se estimeaza ca doar 30-40% dintre website-uri ajung sa aiba succes si sa obtina profit considerabil in urma expunerii pe web.

Daca va numarati printre proprietarii de afaceri care spun ca nu au abilitatile, timpul sau banii pentru a construi un site web, ati pierdut din start oportunitatile. Si daca sustineti ca nu aveti nevoie de un site web pentru ca utilizati social media, o sa va spun de ce nu e suficient doar atat.

In primul rand, daca folositi social media pentru vizibilitate e in regula si in acest mod va puteti creste traficul catre site. Crescandu-va traficul catre site, puteti creste rata conversiilor si implicit mai multe vizite pe site, deci mai multe oportunitati de dezvoltare a afacerii online. Utilizarea retelelor de socializare este o modalitate excelenta de a va promova afacerea, insa in niciun caz nu ar trebui sa inlocuiasca un website.

Avand in vedere evolutiile tehnologice, niciodata nu e prea tarziu pentru a lansa un website si pentru a deveni prezent in spatiul online, care e ca o usa deschisa spre succes daca stiti cum sa profitati de ce va ofera. O sa va prezint beneficiile si motivele pentru care e absolut necesar sa aveti un website in 2020.

  1. Clientii se asteapta acum ca orice intreprindere sa aiba un site web – majoritatea consumatorilor fac cercetari online inainte de a achizitiona ceva. Ei au nevoie ca informatiile despre companie sa fie la indemana.
  1. Un website va obtine o reputatie buna in ochii clientilor si va creste increderea in afacere – 75% dintre consumatori va vor judeca credibilitatea afacerii pe baza designului web, asta inseamna ca trebuie sa aveti un site web modern, actualizat, cu un domeniu personalizat si cu un indicator activ de incredere. Un site web arată, de asemenea, că sunteți deschis pentru afaceri într-o perioadă în care există o mulțime de incertitudini.

Dupa cum bine stiti, pentru a rula o afacere online aveti nevoie de gazduire web, aveti nevoie de un site web care sa functioneze in orice moment, fara intreruperi si mai ales care sa transmita incredere. Gazduirea web fiabila si performanta o gasiti in cadrul companiei noastre, nu mai stati pe ganduri, deoarece afacerea dvs. nu va deveni profitabila daca nu oferiti sansa consumatorilor sa va gaseasca pe web.

  1. Puteti vinde aceleasi produse din offline, intr-un mediu virtualizat – vanzarile online au crescut tot timpul, nu doar in perioada de criza provocata de COVID-19. Acest lucru va poate ajuta sa suplimentati veniturile si sa atrageti clienti noi prin intermediul motoarelor de cautare sau social media.
  1. Puteti sa va faceti publicitate mult mai usor, decat in spatiul offline cu publicitatea traditionala – publicitatea online va costa mai putin decat publicitatea clasica si va ofera si o acoperire mai larga. Marketingul online e forma de publicitate prin care va puteti urmari progresul si afla daca e eficienta campania dvs.
  1. Un site web este mult mai usor de actualizat decat un magazin fizic – puteti edita textul, adauga fotografii sau schimba parti ale designului cu un singur clic si puteti actualiza informatiile de pe site-ul dvs. intr-un timp foarte scurt fara prea mult efort si resurse.
  1. Puteti controla imaginea pe care o aveti, brandingul si parerile clientilor – fiind mult mai usor de gestionat aceste lucruri in spatiul online, din moment ce va construiti un site web si aveti o prezenta reala pe internet, parerile clientilor nu vor inceta sa apara si clientii vor vorbi despre voi, va vor mentiona, trebuie doar sa stiti cine are ultimul cuvant de spus si ce anume doriti sa transmiteti prin imaginea creata.

Detinand un site web aveti acces la clienti potentiali si vanzari din intreaga lume. Companiile din caramida si mortar functioneaza si au succes numai daca clientii va viziteaza magazinul fizic de cele mai multe ori. In schimb, site-urile web va pot aduce profit in orice moment al zilei si al noptii. Lucrurile se schimba cand realizati cat de simplu e sa rulati o afacere online, fata de una offline si cat de dificil e progresul in offline unde sunteti limitat de plasarea spatio-temporala.

 

You May Also Like

About the Author: gazduire