MarkDay Bucuresti: Conform Cisco, 69% din traficul pe internet in 2017 va fi facut de catre continutul video

Fie ca este vorba despre retelele de socializare sau de magazinele online, in ultimul an continutul video a castigat teren si a reusit sa atraga un numar record de vizualizari. De exemplu, anul trecut Facebook a depasit Youtube ca numar de vizualizari la clipurile de pe platforma, iar acest lucru este o mare oportunitate pentru magazinele online.

Cat la sută dintre cei care fac ecommerce in Romania sunt pregatiti pentru a face fata acestei tendinte? MarkDay este o conferinta conexa TeCOMM Bucuresti si vine in ajutorul celor care vor sa isi creeze un plan de promovare si vanzare eficient.

Promovare video pentru eCommerce” este tema workshopului sustinut de Calin Biris – Digital Director & Senior Partner Loopaa. In cadrul workshopului, va fi analizata eficienta practica a campaniilor de promovare video pentru eCommerce si vor fi discutii despre avantajele si dezavantajele comunicarii video.

Iulian Padurariu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in strategii de business din Romania, cu o experienta in marketing de peste 15 ani. In cadrul MarkDay, Iulian Padurariu – managing partner Marks, va vorbi despre strategii sociale care dau rezultate.

Maik Metzen – Managing Partner AKM3  (una dintre cele mai mari companii SEO din Europa), va fi speaker in cadrul MarkDay Bucuresti. Workshopul sustinut de Maik va oferi informatii practice despre cum sa pui bazele unui magazin online de succes, prezentand detalii si despre specificul eCommerce-ului german.

In cadrul MarkDay Bucuresti vor vorbi alti 3 specialisti in marketing digital: Mugur Patrascu – owner  iLEO, va vorbi despre noi modalitati de comunicare a brandurilor in era digitala, in timp ce Silvian Centiu – CEO Transiris, va discuta despre marketingul integrat in eCommerce si Victor Kapra, consultant independent, va discuta despre cum il determinam pe consumatorul existent sau potential sa ne promoveze eficient produsele si serviciile.

TeCOMM va avea loc in capitala, in perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza, iar conferinta Markday va fi organizata in cea de-a doua zi a evenimentului.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events, o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. Portofoliu Libero Events contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri, seminarii, dar si targuri si expozitii precum Touristica.

You May Also Like

About the Author: gazduire