O noua interfata Gazduire.ro, acelasi mediu prietenos si profesionist

Interfata

Avem placerea sa te anuntam ca am lansat o noua interfata a site-ului nostru, Gazduire.ro, precum si o versiune dedicata dispozitivelor mobile.

Ne-am angajat de aproape 10 ani sa facem din Gazduire.ro un loc prietenos si profesionist, unde poti gasi rapid toate serviciile de hosting de care ai nevoie. Si pentru ca tu sa ai o experienta cat mai placuta de navigare pe site-ul nostru, consideram ca a sosit momentul oportun pentru o schimbare de design.

Vizitand site-ul www.gazduire.ro vei putea observa ca am lansat o versiune mai simpla si mai eleganta, cu o interfata prietenoasa, special conceputa pentru ca noi, echipa Gazduire.ro, sa fim mai aproape de tine. Noul site iti ofera un mod de navigare intuitiv si imbunatatiri la nivelul contului de client, permitand accesul la numeroase informatii si posibilitatea de a obtine rapid serviciile cautate.

Suntem nerabdatori sa stim parerea ta cu privire la noua interfata, motiv pentru care asteptam sa ne trimiti sugestiile si opiniile tale pe adresa office@gazduire.ro.

Si pentru ca ne-am mutat in „casa noua”, ne-am gandit sa iti facem si un cadou:  iti oferim 10% reducere la comanda oricarui pachet de web hosting. Activeaza codul „Gazduire10” pana la data de 31 iulie 2014 si vei beneficia de servicii profesionale de Cloud Hosting, asistenta la cele mai inalte standarde si uptime minim garantat de 99,9%. Suntem dornici sa discutam mai multe pe live chat, email sau telefonic si speram sa ne contactezi cat mai curand.

You May Also Like

About the Author: gazduire