Planificarea bugetelor si evaluarea performantelor in campaniile de SEO si PPC

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 26 iunie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 98 a evenimentului Lumea SEO PPC.

In cadrul acestei editii se va discuta despre bugetele alocate in campaniile AdWords, SEO sau gestionate prin alte canale si totodata despre rezultatele obtinute, despre conversii si cei mai importanti parametri care evidentiaza eficienta tacticilor folosite.

Invitatii acestei editii sunt:  Elena Dobre – Online Marketing Specialist@Conversion Marketing, Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s, Alexandra Tanasa – Digital PR& Content Marketing at Vertify.ro, Diana Bancu – PPC Specialist Okazii.ro.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Elevii si studentii pasionati de industria de Search Engine Marketing  nu platesc taxa de intrare in cazul prezentarii carnetului de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire