Pregatiri pentru Black Friday 2014

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 25 septembrie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 104 a evenimentului Lumea SEO PPC .

In cadrul acestei editii se va discuta despre metodele de SEO si PPC prin intermediul carora se poate genera trafic relevant cu ocazia Black Friday, despre cum iti pregatesti site-ul sa faca fata cresterii vizitatorilor, despre aspectele pe care trebuie sa le pregatesti din timp, dar si despre lucrurile pe care sa le faci chiar in ziua de Black Friday. Dupa cum probabil stiti, Black Friday 2014 are loc pe plan international pe 28 noiembrie, dar e posibil ca in Romania sa inceapa de la data de 21 noiembrie 2014.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare ce se poate plati la fata locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, in valoare de 6,3 euro. Elevii,  studentii si masteranzii pasionati de Industria de Search Engine Marketing pot participa gratuit la eveniment. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire