Premii pentru participantii la a doua editie HotSeat

Participantii la cea de-a doua editie a evenimentului HotSeat au posibilitatea de a castiga premii constand in pachete de web hosting oferite de Gazduire.ro. Prin prisma acestui parteneriat, Gazduire.ro va sponsoriza premiile oferite in cadrul sectiunii Q&A si premiul website-ului castigator ales de HotSeat. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul editiei ce va avea loc pe 3 Aprilie, orele 19:00, la Hotel Europa Royale, Bucuresti  este de peste 1450 RON.

HotSeat este primul eveniment care integreaza cinci domenii specifice mediului online – SEO, PPC, Design, Development si Social Media – intr-o sesiune de consultanta gratuita pentru orice business online.

Evenimentul isi propune ca proprietarii de business-uri online sa obtina strategii personalizate pentru afacerea pe care o conduc, prin intermediul unui panel de cinci specialisti cu experienta vasta in industria online, pregatit sa ajute persoane din mediul business sa isi eficientizeze investitiile: Mihai Aperghis – SEO (Search Engine Optimization), Cornel Coman – PPC (Pay-per-click marketing), Alin Stan – Design, Adina Nichitean – Development, Alex Gavril – Social Media. Panelul de experti din industria online va selecta lunar unul din website-urile inscrise, pentru care va realiza o analiza completa, prezentata ulterior ca studiu de caz in cadrul celor doua ore de eveniment.

Accesul participantilor este gratuit, pe baza de pre-inregistrare. Inscrie-te acum si poti castiga un audit si un pachet de hosting pentru site-ul tau!

You May Also Like

About the Author: gazduire