Premiu special oferit de Gazduire.ro la cea de-a treia editie a evenimentului HotSeat

Cea de-a treia editie a evenimentului HotSeat vine cu o surpriza speciala din partea Gazduire.ro, care ofera ca premiu un domeniu si un pachet de gazduire.

Premiul are o valoare de peste 100 euro  si va fi acordat in urma unei trageri la sorti ce va avea loc in cadrul evenimentului. Castigatorul va avea posibilitatea de a inregistra gratuit prin intermediul Gazduire.ro un domeniu .com si va beneficia de pachetul de web hosting G5, pentru o perioada de un an.

Evenimentul va avea loc miercuri, 7 mai 2014, ora 19:00, la Hotel Europa Royale in acelasi format, oferind o sesiune concentrata de consultanta gratuita pentru orice business online.

A treia editie va fi la randul ei sustinuta de un panel de cinci experti cu experienta vasta in industria online, pregatit sa ajute tineri antreprenori, startup-uri locale si persoane din mediul business sa creasca performanta unui business online si sa ii eficientizeze investitiile. Specialistii prezenti la aceasta editie sunt: Alexandra SEO – SEO (Search Engine Optimization), Cornel Coman – PPC (Pay-per-click marketing), Alin Stan – Design, George Maicovschi – Development, Alex Gavril – Social Media.

Accesul participantilor este gratuit si se realizeaza numai pe baza de pre-inregistrare pe site. Inscrie-te acum si poti castiga premiul special oferit de Gazduire.ro!

You May Also Like

About the Author: gazduire