Promotia lunii decembrie: BONUS DUBLU la toate pachetele de web hosting

Promotia lunii decembrie: BONUS DUBLU la toate pachetele de web hosting In luna decembrie oferim BONUSURI DUBLE la toate pachetele de web hosting.

In luna decembrie oferim BONUSURI DUBLE la toate pachetele de web hosting. Comanda un abonament pe 6 sau 12 luni si profita de oferta!

La achizitionarea unui abonament pe 12 luni pentru pachetele G3, G5, G10, G20, G30 vei beneficia de 4 luni de servicii gratuite, iar in cazul achizitiei unui abonament pe 6 luni vei beneficia de 2 luni de servicii gratuite. Bonusul la achizitionarea pachetului G1 pe o perioada de 12 luni este de 2 luni de servicii gratuite.

Pentru fiecare pachet de gazduire asiguram suport tehnic si transferul gratuit al site-ului. Oferim solutii performante, avand la baza tehnologia Cloud, aspecte ce ne permit sa garantam un hosting de calitate si un uptime minim al retelei de 99,9%. Administrarea conturilor de web hosting se realizeaza online, prin interfata cPanel.

Consulta pagina dedicata serviciilor de gazduire shared pentru a afla informatii complete cu privire la caracteristicile fiecarui pachet. Bonusurile oferite pentru pachetele comandate in luna decembrie sunt prezentate in sectiunile “BONUS abonament pe 6 luni” si “BONUS abonament pe 12 luni”.

In plus, pentru a te convinge de calitatea serviciilor Gazduire.ro, iti oferim 15 zile gratuite la orice pachet de hosting. Comanda chiar acum un pachet de web hosting si beneficiaza de oferta lunii decembrie!

You May Also Like

About the Author: gazduire