Sfaturi din partea femeilor specializate in SEO si PPC

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita miercuri, 25 martie 2015, de la ora 18:30, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 116 a evenimentului Lumea SEO PPC.

Aceasta editie este dedicata martisorului si femeilor si va fi sustinuta de urmatorii speakeri: Adelina Oprea, Diana Bancu – Performance Media Specialist @ Altex Romania, Alexandra Tanasa – Digital PR si Content Marketing @ Vertify.

Subiectele abordate vizeaza teme variate, in functie de specializarea fiecarei invitate, printre acestea numarandu-se campaniile de Dynamic Search Ads sau procesul de link building prin Digital PR.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare ce se poate plati la fata locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, in valoare de 6,3 euro. Elevii,  studentii si masteranzii pasionati de Industria de Search Engine Marketing au posibilitatea de a participa gratuit la eveniment. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire