Spatiu dublu de stocare la toate pachetele de web hosting

Pentru ca majoritatea afacerilor online se dezvolta foarte rapid, iar odata cu acestea nevoile de stocare cresc, am venit in intampinarea clientilor o noua oferta, prin intermediul careia oferim SPATIU DUBLU de stocare la toate pachetele de web hosting.

Spatiul dublu de stocare se acorda gratuit, la orice pachet de web hosting de la Gazduire.ro achizitionat pe o perioada de 12 luni. De exemplu, in cazul achizitionarii pachetului G10 pe 12 luni, vom oferi gratuit 10 GB spatiu de stocare suplimentar.

De asemenea, vom acorda bonus constand in spatiu de stocare suplimentar si clientilor ce vor achizitiona pachetele de gazduire G3, G5 sau G10 pentru o perioada de 6 luni.

Toate pachetele de hosting de la Gazduire.ro includ trafic nelimitat, subdomenii nelimitate, antivirus/antispam gratuit, uptime minim garantat de 99,9% si servicii de asistenta la cele mai inalte standarde. In plus, ai la dispozitie 15 zile gratuite pentru a te convinge de calitatea acestor servicii. Testeaza chiar acum serviciile de web hosting de la Gazduire.ro si beneficiaza de spatiu dublu de stocare!

You May Also Like

About the Author: gazduire