Strategii de marketing online in industria muzicala

Echipa Gazduire.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va asteapta miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia cu numarul 92 a evenimentului Lumea SEO PPC, pentru a discuta despre modalitatile de promovare online si despre evolutia strategiilor de marketing online in industria muzicala din Romania.

Participantii la aceasta editie vor afla noutati de la personalitati remarcabile din industrie si vor discuta pe studii de caz concrete, despre optimizarea campaniilor de profil. Speakerii editiei nr. 92  sunt: Alexandru Negrea – Consultant Social Media, Florin Grozea – Artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online, Adrian Bucurei – Director Marketing ȋn cadrul Eventim.ro.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. La întalniri participa atat profesionisti in SEO si PPC, cat si persoane interesate de domeniu. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire