Strategii de SEO si PPC aplicate in domeniul organizarii de evenimente

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 27 februarie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la cea de-a doua editie Lumea SEO PPC din acest an.

Organizatorii si-au propus sa discute despre modalitatile de promovare online, dar si despre strategiile de SEO si PPC aplicate in domeniul organizarii de evenimente si de conferinte de tip business-to-business.

Invitatii acestei editii sunt: Cristian Manafu – Managing Partner Evensys, Dragos Smeu – Senior PPC Specialist WebDigital.ro si Roxana Ivan, Marketing & Communications Assistant 2Parale.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. La intalniri participa in special incepatori SEO si PPC, dar si profesionisti. Studentii pasionati de industria de Search Engine Marketing au posibilitatea de a participa gratuit la eveniment, prezentand la intrare carnetul de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire