Studiul Comert Electronic se incheie pe 15 ianuarie

La inceput de decembrie scriam despre Studiul Comert Electronic, adresat utilizatorilor de internet. Asa cum va spuneam si atunci, doar pana pe 15 ianuarie 2011 mai poate fi completat chestionarul disponibil la www.studiucomertelectronic.ro, realizat de organizatorii Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Mai sunt doar cinci zile, asa ca cei care vor sa castige unul dintre premiile in valoare totala de 12 709 lei, oferite de magazinele online partenere ale studiului trebuie sa se grabeasca si sa completeze chestionarul. Premiile vor fi acordate pe 20 ianuarie 2011, prin tragere la sorti, folosind sistemul Random.org, iar lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul studiului.

Sumarul Studiului Comert Electronic va fi disponibil publicului in prima parte a lunii martie, dupa analizarea si interpretarea rezultatelor.

Studiul Comert Electronic este sustinut de 44 magazine online si 18 parteneri media, printre care si Gazduire.ro, iar scopul lui este acela de a avea o imagine de ansamblu cat mai corecta asupra pietei romanesti de comert electronic.

You May Also Like

About the Author: gazduire