Tombola la editia 4 a evenimentului HotSeat cu premii de la Gazduire.ro

Un alt eveniment HotSeat va avea loc joi, 12.06.2014, ora 19:00, la Hotel Europa Royale si va oferi o sesiune concentrata de consultanta gratuita pentru orice business online.

In cadrul editiei cu numarul 4 se va organiza si o tombola , iar premiile vor fi oferite de Gazduire.ro.  Prin inscrierea la concurs, participantii vor avea sansa de a castiga un domeniu.com si un pachet de hosting, pentru o perioada de un an. Pachetul de hosting G5 acordat ca premiu asigura 5 GB spatiu HDD, 5 domenii gazduite, 5 baze SQL, trafic lunar neliminat si adrese de email nelimitate.

Echipa HotSeat te asteapta la eveniment pentru a discuta despre cele mai bune strategii de integrare a directiilor de promovare online precum si despre cum poti maximiza impactul acestora printr-o comunicare constanta intre echipele de development, design si promovare. Specialistii prezenti la aceasta editie sunt: Mihai Aperghis – SEO (Search Engine Optimization), Dragos Smeu – PPC (Pay-per-click marketing), Alin Stan – Design, George Maicovschi – Development, Alex Gavril – Social Media.

Accesul participantilor este gratuit. Inscrie-te acum si poti castiga premiul oferit de Gazduire.ro!

You May Also Like

About the Author: gazduire