Vrei sa afli strategia SEO recomandata de specialisti pentru 2015? Participa la TeCOMM Bucuresti!

Au mai ramas trei saptamani pana la prima editie a conferintei de comert electronic TeCOMM Bucuresti, evenimentul care reuneste comunitatea magazinelor online din Romania.

In cadrul TeCOMM, vei afla de la cei mai buni specialisti in eCommerce ce trebuie sa stie un proprietar de magazin online in materie de SEO.

De la cuvinte cheie la Content Marketing: cum sa-ti construiesti strategia SEO in 2015”este tema prezentarii sustinute in cadrul TeCOMM de catre Cosmin Negrescu, CEO-ul si fondatorul SEOmonitor. In prezentarea sa din cadrul TeCOMM Bucuresti, Cosmin va oferi exemple practice despre cum se analizeaza corect performantele in SEO, cum se identifica rapid o oportunitate si cum se planifica o campanie pentru a indeplini obiectivele cu ajutorul SEO, fie ele de trafic, vizibilitate sau conversii.

Alaturi de Cosmin Negrescu va fi prezent si Eugen Potlog, manager in cadrul companiei Conversion. Eugen va vorbi despre cum se planifica o strategie de email marketing prin cresterea organica a abonatilor, segmentarea audientei si trimiterea de campanii personalizate si relevante. Prin workshopul intitulat “Tips & Tricks pentru o strategie de marketing atractiva ”, vei afla cum sa folosesti emailuri trimise automat catre clienti, pe baza comportamentului lor in magazinul online.

Tot in cadrul TeCOMM Bucuresti, Alen Todorov, directorul de marketing elefant.ro, va vorbi despre “Mecanisme si promotii pentru retail online”. Prin acest workshop isi propune sa prezinte etapele care trebuie parcurse in crearea unui eveniment de cumparaturi online, dar si metodologia necesara pentru evaluarea acesteia.

TeCOMM Bucuresti va avea loc in perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza.

Structura evenimentului:

– Ziua 1 – 7 mai:  Conferinta de Ecommerce si RoMagento – vor fi prezentari si dezbateri cu noutati si recomandari, iar in paralel 6 workshopuri dedicate developerilor de magazine online care folosesc platforma Magento.

– Ziua 2 – 8 mai: Workshop-uri si MarkDay: 12 workshopuri in 2 sali paralele pentru cei interesati de SEO, optimization, CRO, analytics, conversii, logistica si trademark si alte 6 workshopuri dedicate specialistilor  in marketing digital in cadrul MarkDay.

Te poti inscrie la TeCOMM Bucuresti pe www.bucharest.tecomm.ro, unde vei gasi lista speakerilor confirmati si agenda completa a fiecarei zile.

Gazduire.ro sustine evenimentul TeCOMM, in calitate de Communication Partner, alaturi de Okazii.ro, Trafic.ro si alti parteneri de renume.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events, o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. Portofoliu Libero Events contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri, seminarii, dar si targuri si expozitii precum Touristica.

You May Also Like

About the Author: gazduire