Oferta: Pachetul de hosting G30 include gratis serviciul Alerte.trafic.ro

Ne bucuram ca v-am starnit curiozitatea, pentru ca ne-am gandit ca la sfarsit de an sa va facem o oferta pentru pachetul de hosting G 30.

Pachetul G30 este potrivit pentru:

  • cei care au foarte multe site-uri- oferim 40 de domenii gazduite si 40 de domenii parcate
  • cei care au nevoie de spatii mari de stocare – 30 GB de spatiu hdd, pentru a putea gazdui filme si fotografii de prezentare a companiei, care sa poata fi vizionate la cea mai inalta calitate
  • cei care au nevoie de trafic lunar nelimitat, fara constrangerea ca traficul este restrictionat pe site-uri

Stim cat este de important pentru vizitatori ca site-urile sa se incarce rapid, dar uneori exista situatii cand acestea nu se incarca suficient de repede sau apar erori pe pagina. Aici intervine serviciul Alerte trafic.ro, de care beneficiati gratuit, ca bonus la pachetul G 30.

Alerte monitorizeaza site-ul dumneavoastra in fiecare minut si va averizeaza prin SMS sau email de fiecare data cand apar problem tehnice.

Am creat acesta oferta pentru ca este important sa fiti instiintati  in momentul in care apar probleme cu:

  • disponibilitatea – site-ul nu este accesibil vizitatorilor. Situatia poate aparea din diverse motive: baza de date este plina, o eroare minora la crearea sau updatarea site-ului.
  • timpul de incarcare – site-ul se incarca greu. Suntem un serviciu de hosting foarte bun, dar nu putem controla eventualele erori din bazele dumneavoastra de date. De asemenea, poate fi vorba de existenta prea multor plugin-uri de wordpress .
  • aparitia paginilor de eroare – v-ati schimbat site-ul, dar ati mai “ratat” cate un link?

Veti fi avertizati cand apar aceste probleme prin SMS si/ sau e-mail, prin intermediul serviciului Alerte trafic.ro.
Oferta Gazduire.ro & Alerte.trafic.ro inseamna 10 alerte lunare prin SMS, alerte nelimitate prin e-mail si o serie de rapoarte de monitorizare, care sa va ajute sa remediati problemele site-ului si sa imbunatatiti performantele acestuia.

Comandati chiar acum contul de găzduire G30 şi economisiti 5 euro pe lună, valoarea abonamentului la serviciul Alerte trafic.ro.

You May Also Like

About the Author: gazduire