De ce sa pastrezi domeniul si gazduirea web la acelasi furnizor?

Înregistrarea numelui de domeniu și gazduirea site-ului web sunt două părți esențiale ale găzduirii web. Orice site web necesită atât un domeniu cât și o găzduire web în același timp. Deși majoritatea furnizorilor de servicii de găzduire web oferă ambele servicii, pot fi și separate.

Când vă achizitionati găzduirea web, în ​​esență închiriați un spațiu pe un server pentru a stoca fișierele site-ului dvs. web. Numele dvs. de domeniu, pe de altă parte, este adresa pe care o veți utiliza pentru a accesa site-ul dvs. web. Bineînțeles că după ce v-ați înregistrat numele de domeniu, aveți dreptul să îl transferați și păstrați oriunde doriți.

De ce credeți că aleg clienții să păstreze atât domeniul cât și găzduirea în același loc:

Există două avantaje majore ale obținerii domeniului de la gazda dvs. web – ușurința și costul.

–          În primul rând, ușurința de a gestiona mai multe servicii dintr-un singur cont. E un avantaj enorm să poți gestiona mai multe site-uri web și mai multe domenii din același loc, din același tablou de bord. În plus, majoritatea furnizorilor de găzduire au incorporat înregistrarea domeniilor în același pachet de găzduire, pentru a fi mai rentabil să achiziționezi un domeniu. Aici apare subiectul comodității. Sunt sigur că acest lucru nu va surprinde, dar cumpărarea unui nume de domeniu de la compania dvs. de găzduire web este mult mai convenabilă. Veti avea un singur cont pentru a accesa și utiliza acreditările de conectare – nu este necesar să vă amintiți mai multe parole pentru conturi diferite.

–          Când creați un site web, unul dintre primele lucruri de care va trebui să aveți grijă este înregistrarea numelui de domeniu. Acesta poate fi un proces complicat, mai ales atunci când vine vorba de reînnoirea înregistrării la intervale regulate. Puteți cumpăra nume de domeniu și găzduire web de la două companii diferite. Cu toate acestea, în acest caz, va trebui să vă îndreptați numele de domeniu către compania dvs. de găzduire web, editând setările DNS. Pe de altă parte, dacă achiziționați numele de domeniu și găzduirea web de la aceeași companie, atunci nu va trebui să modificați setările de nume de domeniu. Înregistrarea domeniului la gazda dvs. înseamnă că nu trebuie să așteptați pentru a transfera serverele de nume și redirecționarea acestora, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. poate fi activat mai repede.

–          Prețul e un alt motiv,  fiind un factor decisiv, mai ales când gestionați mai multe site-uri web și primiți beneficii de la un furnizor. Achiziționarea împreună a unui domeniu și a unui site web poate economisi niște bani, deoarece mulți furnizori asigură înregistrarea gratuită a domeniului clienților care aleg pachete de găzduire. Dacă utilizatorii gestionează mai multe site-uri web, pot economisi mult, dacă combină cele două servicii.

Dacă doriți să faceți înregistrarea numelui de domeniu mai ușoară și mai simplificată, atunci ar trebui să luați în considerare opțiunile de la Gazduire.ro. Oferim planuri de gazduire potrivite pentru orice tip de afacere, iar la plata pe 1 an a pachetului de gazduire beneficiați de inregistrarea gratuita a domeniului. Toate acestea vor facilita configurarea site-ului dvs. web și vor elimina problemele. Alegerea corectă depinde doar de cerințele dvs.

You May Also Like

About the Author: gazduire