TeCOMM prezinta cele mai noi tendinte si strategii SEO pentru optimizarea magazinelor online

Ai un magazin online si iti doresti cresterea vanzarilor? Poti afla solutiile la TeCOMM, un eveniment sustinut de Gazduire.ro si care va fi organizat pentru prima data in Bucuresti, in 7 -8 Mai 2015.

Dupa cum probabil stii, succesul unei afaceri online vine din vizibilitatea pe care o are pentru comunitatea respectiva. In contextul actual, in care motoarele de cautare elimina site-urile comerciale din topul rezultatelor pentru a le inlocui cu propriile servicii de advertising, mentinerea statutului de competitor redutabil a devenit o adevarata provocare. Pentru jucatorii de pe piata comertului electronic, stapanirea unor bune practici pentru cresterea vanzarilor online si cunoasterea celor mai noi tehnici poate asigura si mentine un loc mai inalt in topul concurentei.

In cadrul editiei din Bucuresti a conferintei de comert electronic TeCOMM vei afla de la Sergiu Draganus si Razvan Gavrilas care este cel mai important factor pentru a ajunge sus in rezultatele Google.

Razvan Gavrilas, este fondatorul si Chief Architect CognitiveSEO, un set de tool-uri SEO focusate pe analiza in profunzime a ranking signals. Cu o experienta de mai bine de 10 ani in marketing afiliat si optimizarea motoarelor de cautare, 14 ani de experienta in programare si web development, a trecut de la Web Developer la Super Affiliate pentru retele internationale extinse. In cadrul TeCOMM,  Razvan va discuta despre importanta link-urilor pentru a ajunge in primele rezultatele Google. “Invata cum sa “citesti” un link si sa intelegi strategiile de marketing digital ale oricarui site, asa cum nu a mai fost posibil in trecut!” este indemnul lui Razvan Gavrilas pentru cei care vor participa la TeCOMM Bucuresti.

Sergiu Draganus este Co-fondator si CEO GeoRanker si detinator LocalSEOBoard.com, fiind recunoscut in cadrul industriei de search marketing ca o figura proeminenta in Local SEO. Nevoia de identificare de tehnici de Growth-Hacking l-a determinat sa infiinteze platforma GeoRanker, realizand analize competitive pentru lideri de renume mondial ca Rolex, Hilton, Remax.  In cadrul workshopului sustinut de Sergiu la TeCOMM Bucuresti, vei invata cum sa creezi strategii Local SEO pentru ierarhizarea competitorilor internationali si nationali in Google SERPs, prin definirea locatiilor targetate si a publicului tinta, prin identificarea competitorilor si prin optimizare continua.

TeCOMM Bucuresti are loc in perioada 7-8 mai 2015 la Hotel Crowne Plaza.  Sub cupola TeCOMM stau inca 2 evenimente de profil care ofera workshopuri nisate: RoMagento şi MarkDay.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events, o agentie de evenimente in domenii precum turism, home&deco, comert online, IT si antreprenoriat, care detine in portofoliu conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Architecture Day, ARThitecture, Cluj Sales, Cluj Insurance Forum dar si workshopuri si seminarii. Libero Events organizeaza de doua ori pe an si targul de turism Touristica.

You May Also Like

About the Author: gazduire