Construirea increderii instante in mediul online

Cum obtinem increderea in mediul online ?

Mediul online are cea mai mare crestere in termeni de audienta, raspandire si publicitate, tendinta care se va mentine.

Increderea online trebuie sa fie dezvoltata fara contact fata-n fata si trebuie creata in cele cateva secunde pretioase de care are nevoie un vizitator al site-ului  pentru a evalua valoarea afirmatiei tale. Deci, cum poti construi incredere instanta online ?

Aspectul

Prima impresie conteaza. Cercetări recente indică faptul că oamenii isi pot  forma o impresie iniţială a paginii  de destinaţie sau a site-ului în termen de 50 de milisecunde. Acesta este un procent aproape la fel de rapid ca cel al procesarii imaginii in creier si poate fi considerat ca un raspuns instantaneu si automat.

Facem referire aici la:

  • Profesionalism in Design(proiectare)– Indiferent de publicul tinta ori a scopului de afaceri, designul vizual al site-ului tau ar trebui facut cu profesionalism. Fonturile, culorile, elementele grafice trebuie combinate intr-o singura aparitie vizuala.
  • Organizare si claritate: O pagina dezorganizata mareste necesitatea de concentrare a vizitatorilor si ii forteaza sa iroseasca timpul doar in incercarea de a digera informatia prezentata de tine. Ca si titlul excelentei carti a lui Steve Krug „Don’t make me think”( Nu ma pune sa gandesc).
  • Ingrijirea site-ului tau: dezordinea iti poate fi cel mai aprig inamic. Editeaza fara mila tot de pe pagina pana cand este comparativ cu esenta sa si are un aspect natural si nefortat. Da-i paginii tale posibilitatea de a respira.

Aceste aspecte sunt esentiale in alcatuirea unui site care sa te reprezinte. Imaginea conteaza in mediul online.

Cu ajutorul nostru, Gazduire.ro,  iti poti creea propriul domeniu(site) relevant profesionalismului tau in ceea ce intreprinzi.

Poti avea propria pagina pe internet, utila pentru promovare, cunoastere, interactiune cu publicul dorit.

You May Also Like

About the Author: gazduire